27 янв. 2010 г., 19:56

Грешник 

  Поэзия
668 0 0

Моля те, сърце, върни съня ми!

Върни спокойните ми дни!

Любов, разкрий ми свойте друми!

Не виждам нищо с плачещи очи.

 

Уж прости са нещата вечни.

Сред тях стои и Любовта.

А толкова е нечовешко

да любиш чуждата жена.

© Никодим Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??