17 янв. 2007 г., 23:42

Гробът на любовта 

  Поэзия
597 0 3

ГРОБЪТ НА ЛЮБОВТА

Погребана е тя, там дълбоко

в градина пуста, покрита със листа

от късна есен, настъпила тъга.

На спокойно и тихо място,

Там паметник от мрамор се издига

и трева ниска покрива пръстта.

 

Душите обречени си правят среща

и плачат над гроба,

гроба на любовта.

 

За кратко минава тъмна сянка

цветя полага и се спира за малко

отронва сълза и пак отминава.

 

Костите човeшки и разни съдби,

почиват там.

Спомени по изминалите дни

и всичко записало се във вечността.

 

Издига се паметника над гроба самотен,

а по алеята пуста се чува тишина........

Това е гробът.

Гробът на любовта.

 

© Диана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??