Харесвам те... Не те харесвам...
Листенцата опадаха, сега със дръжката
намушках мислите си и запалих
мислите и... мълчаливостта си...
Заричам се... Не се заричам...
Дебелата си книга да подхвана.
Събрани всичките ви свръх-позиции
превърнаха се пеперудено в "избрано".
Обичам те... Не те обичам...
Прелитащ откровенецо на бяло конче.
Обичам те... Не можеш да избягаш
от музите, с които си орисан.
© Йоана Все права защищены