11 мая 2016 г., 11:54

Грях 

  Поэзия » Любовная
482 0 5

Две празни чаши,

угарки от цигари,

измачкани чаршафи

и спомените стари.

Мълчим ... ,

... а времето е спряло.

Поглеждам през прозореца.

Навън е заваляло.

Не ми се тръгва.

Още малко ще остана.

Ще те погледам кротко,

.... сгушена във старата завивка на дивана.

Ела! ... Седни до мен!

Заслушай се ...!

Долавяш ли на Дявола смеха?

Доволен е.

Измами ни.

Отдадохме се на Греха.

 

© Малена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??