13 июн. 2006 г., 21:00

Губя те 

  Поэзия
1032 0 4
Щом за първи път те видях
направо полудях.
Ах колко много си красива
като самодива.
Но утре ти си заминаваш,
недей сам да ме оставяш.
Губя те,недей да заминаваш
обещавам ти,няма да съжаляваш.
Не,не мога да отричам
колко много те обичам.
Ако ти заминеш
душата моя ще изстине.
Ако сам аз остана
не знам с какво ще се захвана.
Не,недей ме изоставя,
не мога аз да те забравя.
Ако не останеш ти при мене
душата моя ще изстене.
Ако не останеш тук
аз ще се почусвам като боклук.
Губяте,как да ти покажа
и как да ти докажа,
че много те обичам
и много ти се вричам?
Моля те тук ти остани си
моля те, само помисли си.
Губя те,вече не зная,
колко ще изтрая
без твоята любов.
Ах за теб на всичко съм готов.
Остани си
губя те.

© Георги Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??