Гъдел ме е, братче
любовта ме гъдилка
в едно горско храстче
близо до горилка.*
Без любов не мога,
защото е хубава.
Но нявга носи изнемога
дори навярно глупава.
Хубаво чувство знам
и желано безкрайно,
но не ме е срам
и го желая тайно.
––––––––––––––––––––
*горилка е вид маймуна
© Кух Пън Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Аз имам теб. Без теб ще бъда пак каквото бях: последният бедняк »