8 мая 2013 г., 14:37

Гълъб бял 

  Поэзия » Любовная
552 0 0

 

                        ГЪЛЪБ   БЯЛ

 

Гълъб бял ми носи вест,

днес във тази утрин ранна.

Може би това е тест

или божествената манна!

 

Гълъб бял изпрати ти

до моята душа ранена.

Гълъб бял към мен лети,

той – съдба несподелена.

 

Гълъб бял в сърцата носим,

духът на нашата любов!

Нищо молейки не просим!

Щастливи в живота си суров!

© Иванка Неделчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??