ГЪЛЪБ БЯЛ
Гълъб бял ми носи вест,
днес във тази утрин ранна.
Може би това е тест
или божествената манна!
Гълъб бял изпрати ти
до моята душа ранена.
Гълъб бял към мен лети,
той – съдба несподелена.
Гълъб бял в сърцата носим,
духът на нашата любов!
Нищо молейки не просим!
Щастливи в живота си суров!
© Иванка Неделчева Todos los derechos reservados