Когато безкрилите гълъби
кацат на моята тераса...
Кацат по моите забравени
перила... Кацат! Кацат!
Идват моите безкрили гълъби,
идват отдалече, отдалече...
Търсят ме, търсят ме...
Аз ги чаках, аз ги чакам!
И ги храня с трохи, с трошици,
с всичко което имам...
За тях! За моите гълъби!
Безкрили...
© Хари Спасов Все права защищены