6 сент. 2011 г., 12:08

H.O.W. 

  Поэзия » Любовная
811 0 4

Как все в най-лошия съм влюбена,

открил уж близка той душа в мен?

Как тъй съм пак сърна аз, непокорно тичаща,

търсеща закрила в нечии ден?

 

© ЗаМеЧтАнОтО ДеТе Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??