Както в нета си сърфираше
и със думички жонглираше,
неочаквано поета
влюби се по интернета!
Срещна своята изгора –
златно слънце над агора!
Тя му смигна закачливо,
а сърцето му игриво –
нека истината лъсне! –
заподскача, ще се пръсне!
След това последва "шаш":
"Утре, в девет, с мен на плаж!"
Мисли той: "Не съм сваляч,
но пък с тяло съм трепач –
метър и деветдесет,
мускулест, красив атлет!"
Грабна плажната хавлия:
"Чара свой ще й разкрия!"
На басейна в осем сам,
в миг се сепна: "Лелеее... срам!"
Сред мечтите си бахамски
беше си забравил... бански!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены
Хубав ден ти желая! Поздрави!