=============
В обич без мисъл
с теб преплетохме мисли -
корен на лоза.
+++
Сбъднато утро -
протягаща се котка,
блаженство в храма.
+++
Вятърно мелиш -
кат' вятърна мелница
сърцето ми... в хляб.
=============
© Станислава Все права защищены