* * *
За «черни дни»
да събера и скътам
дошло е време..
* * *
Стрък коприва -
разкъсана на части.
Душата боли.
* * *
Старата птица
не може да полети.
Изплака зима.
* * *
Далечна звезда.
Жадно око на мрака
ме погълна.
* * *
Само истината
искра от вечността,
ме прави жива.
© Роза Станкевич Все права защищены