ХАЙКУ СЕЗОНИ
Пролетен полъх.
Срамежливо надзърта
чисто кокиче.
Влюбено лято
със горещи въглени
във сърцето ми.
Есенни вълни -
шарен копринен воал
над душата ми.
Зимна приказка.
Снежинки сънуват вън
бяла тишина.
© Симеон Ангелов Все права защищены