18 июн. 2009 г., 11:47

Хамстер непослушко 

  Поэзия » Для детей
1544 0 21

 

ХАМСТЕР НЕПОСЛУШКО

 

Тате беше в Амстердам

и донесе ми оттам

хамстер – ох, че е сладур!

Пухчо, но е малко щур.

Все муцунката върти,

души нещо и слухти...

Хамсти, ако ще ми бягаш,

хич недей да се напрягаш!

Ще те пипна бързо, знам

де ще идеш – в Хамстердам!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??