8 мая 2008 г., 06:12

Хармония 

  Поэзия » Любовная
425 0 5
Лято златно разлиства душата.
Златен залез с милиарди звезди.
А свидетел е само Луната,
само тя в тази нощ пак не спи.

Сенокос е! Стон топъл стаили
на светулки се радваме в мрака.
Звуци нежни щурци са дарили
и… ароматът в косите те чака.

Откоси, полегнали отрано,
ни замайват с дъх на комунига.
Снагата ми – клавиши на пиано –
твоята… до мене се издига.

Хармония тела изкусно сплита
и съчетава огън и вода.
Сдвоеното сърце сега полита,
чертае пътя на верността.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??