12 авг. 2021 г., 08:22

Хармонията 

  Поэзия » Философская
289 0 0

Много зло в тоя свят се среща,

а в хармония искаме да живеем.

Тя е толкова хубаво нещо,

а цял живот мъчим се, тлеем.

 

Разковничето е разумността -

с мярка всичко да прави човекът.

Много капани има в света,

затуй с мисленето идва успехът!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??