21 июл. 2013 г., 19:35

Hашата орисия 

  Поэзия » Философская
327 0 0

Това е наша орисия...
Аз мисля с всички е така.
Ний с дързост тръгнем да се бием,
но спрем пред твърдата ръка!

Животът щом ни заглуши.
И дръпне нашите уши,
делата ни покрие с дим -
ний в коловоза - да вървим!

Забравим дръзката закана,
най-хубавите си мечти,
и бързо в кюпа влизаш ти,
и почваш кръгова отбрана...

Ти отговаряш с "да" и "не"!
Светът ти е на колене!

 

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??