16 янв. 2005 г., 09:15

Хей, барман 12 

  Поэзия
821 0 1
Хей, барман...
Днес ще съм циничен.
Не ми наливай,
трезвен ще стоя.
Ще ти разкажа виц...
Не е за момиче,
за зайо, лъв и за гора.

Хей, барман...
От гората заекът
рано сутрин бягал
като изтърван.
Насреща Лиса:
- Где така бе паяк?
Що се случи,
та си пребледнял?

Хей, барман...
- Изнасилил някой
тази нощ лъвицата
и лъвът събра животните.
Три ташака имал
този навлек
и сега с царицата
преброява ги охотно.

Хей, барман...
- Колко имаш ти,
та бягаш пъзльо?
Лиса пита ококорена.
- Само два,
но джунглата пищи...
Той... първо къса,
а после май ги брОи.

Хей, барман,
а сега със здраве.
Тръгвам си...
Вредя на алкохола.
Хубав бар е,
но какво да правя?
Ще пийна утре...
Днес боли мазола.

© Хухавел Кайлъшки Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??