16 нояб. 2006 г., 17:16

Хей, барман - 36  

  Поэзия
1181 0 13
Хей, барман,
виж каква жена.
Наливай, че
ще падна
от вълнение.
О, Боже...
Господи,
какви крака!
Обзема ме
безумно вдъхновение.

Хей барман
днес съм на коняк.
Глезените и
са с вкус на
френско киви.
То бива,
бива, ама толкоз
дълъг крак...
Да се изгубиш
като в джунгла дива.

Хей, барман,
де се заигра?
Наливай, брат!
Наливай
и не питай!
Романтика
бушува в тез крака,
повдигнати
щом сочат
към звездите.

© Хухавел Кайлъшки Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??