23 дек. 2006 г., 16:11

Хей, барман 37 

  Поэзия
665 0 2
Хей,барман,
утре сме в Европа,
налей от наш'та,
върлата ракия.
Ще се напием,
ще угасят тока,
ще се събудим
европейци ние.
Ще се оправим
казвам ти - Наздраве!
Ако не можем,
те ще ни таковат.
То кой ли нас
до днес не ний оправял,
ма гле'й ни - тук сме,
а от тях сал спомен.
Византия,
че Турция, че СССР,
империи
за времето - велики...
Къде са?
За зелен хайвер.
Да се изцепим,
а... - като мотики.
То утре може
и Европата така,
да избледнее
като сладък спомен.
Да пием
в нейна чест сега,
че утре може
вятъра да гоним.

© Хухавел Кайлъшки Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??