29 дек. 2006 г., 15:16

Хей, барман - 38 

  Поэзия
860 0 11
Хей, барман,
водка Абсолют.
За здраве
и за Новата Година.
На дамата -
уиски за уют.
Красива е, нали,
като картина.
Аз бях богат,
тя - опитна, игрива.
Събрахме се,
създадохме мечти.
Сега съм с опит.
Хайде, пак наливай!
А тя мадамата...
Е, вече е с пари...

© Хухавел Кайлъшки Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??