13 янв. 2005 г., 21:27

Хей, барман 5 

  Поэзия
810 0 0

Хей, барман,
я сипи една.
В наше мирно село,
трезвеник ша стана.
Вчера, знаеш брат,
мойта мила жЕна,
изпратИ ме с Геле
в селското събрание.

Хей, барман,
я се повтори.
Там един хортува
срещу алкохола.
Пита Вуте значи,
Бог да го гори,
вино или вОда
пиел му е вола.

Хей, барман,
я налей ми пак.
Вуте наш зевзек е
има си и кредо.
Бавно надигнА се
трите пръста в знак...
е па му изрече:
Що\'тражиш от говедо?

© Хухавел Кайлъшки Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??