15 янв. 2005 г., 11:13

Хей, барман 8 

  Поэзия
786 0 0

Хей, барман, водка...
Чу ли тоз кодош.
Девственици
в първа брачна нощ...
Жената с шепот гали:
- Да ти призная мили,
аз, не знам разбра ли...

Хей барман,
по една за всички!
Жената продължава:
- аз съм.... асматичка.
- О, Боже, мила, стихваш...

...Помислих си,
че ме освиркваш.

© Хухавел Кайлъшки Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??