2 июл. 2009 г., 18:14

Хероинова истерия 

  Поэзия » Другая
576 0 3

Спринцовка, памуче, капачка,
напрежението тъпче, мачка,
турникет, лимонена киселина,
трепери уж силната ръка,
кафява течност, кубикови черти,
вената пулсира, тупти,
лежерна усмивка, хероинов шамар,
спокойствие, от небесата дар,
мечти, плясък на крила,
вълни и пясък, няма тъга.

Последна обиколка прави хероинът
и ето - щастието пак ме отмина,
чупи кости болка непоносима
и идва студ, душевна зима,
абстиненция, криза, ужасяващ стон,
главата подута е като балон,
сред студената пот - кристална сълза,
искам да дойде тя - Смъртта.

-----------------------------------

Из цикъл  "Детокс"

© Никой Нищо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Как звучи само...
    С Миа!
  • !!!
  • Истерия от дошла от Нищотото за да ни напрви на Нищичко,вляла се в тъканта на Хоаса да открадне и частицата живот,да даде ненужниния допинг и жалкия блясък в очите на Хамелеона в човешка кожа!!!Нищо и никакви дела на белия прах!
Предложения
: ??:??