25 февр. 2021 г., 07:23

ххх83 

  Поэзия
334 3 1

 

                                               На Емо 

Ръцете ми твоите вечно ще търсят.
Очите - за твоите - пак ще се взират
отвъд разстояния, студ и пространства,
зад бялата линия там във Всемира.

 

Свободните думи до теб ще долитат:
"най-скъпи, единствени, мили, любими".
Ще блесват в дъгата, със вятър ще хукват
и все ще достигат до твоето име.

 

A хорът на ангели щом позаглъхне,
щом в прилив на нежност във Рая нахлуеш,
където да си по небесните друми,
аз зная, ти моята обич ще чуеш.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??