27 сент. 2006 г., 13:34

Химери 

  Поэзия
628 0 3
Все още ли гоня химери,
още ли плача без глас,
когато душата намери
своето истинско аз?

Все още ли вятъра гоня,
още ли в огън пламтя,
когато сълзите си роня,
свела глава над нощта?

Все още ли крача в лъчите,
още ли грея със тях,
когато си сбъдвам мечтите,
без да ги газя със страх?

Все още аз гоня химери,
още аз плача без глас,
когато душата намери
своето истинско аз!

© Борислава Илиева Зашева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??