12 февр. 2019 г., 09:41

Хлад 

  Поэзия » Любовная
934 1 0

Неизживяни мигове, гневни захапки,
празни обещания, равнодушни диалози,
в това се превърнахме ние. 

 

А имахме
топли думи,
нежно докосване,
горящи сърца
от страст и любов,
наивни мечти,
вечна надежда.

 

Имахме.

 

И още има в сърцето ми място за теб.

 

Но студеният ти хлад ме обгръща.
Гасна
        и
             ч
                  е
                       з
                            н
                                 а...

© Калина Хаджиниколова Все права защищены

Нещо малко от мен :) 

Споделете размисли и впечатления.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??