12.02.2019 г., 9:41 ч.

Хлад 

  Поезия » Любовна
931 1 0

Неизживяни мигове, гневни захапки,
празни обещания, равнодушни диалози,
в това се превърнахме ние. 

 

А имахме
топли думи,
нежно докосване,
горящи сърца
от страст и любов,
наивни мечти,
вечна надежда.

 

Имахме.

 

И още има в сърцето ми място за теб.

 

Но студеният ти хлад ме обгръща.
Гасна
        и
             ч
                  е
                       з
                            н
                                 а...

© Калина Хаджиниколова Всички права запазени

Нещо малко от мен :) 

Споделете размисли и впечатления.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??