24 сент. 2006 г., 01:40

ХЛАДНА ЦЕЛУВКА 

  Поэзия
996 1 19

ХЛАДНА ЦЕЛУВКА

 

Ще чакам таз целувка хладна,

положил вярата в сърце.

И нека падне мрак по пладне-

протегнал лепкави ръце.

 

И нека прокънтят камбани-

раздиращ тътен в самота,

ще пропъдят гълъби събрани

и с тях ще литне утринта.

 

Ще чакам таз целувка хладна,

не ме е страх от черната слана,

щом душата ми без свян открадне,

с аромат на лято - една жена...

 

                                

© Ивайло Яков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??