Той си играе на Господ -
строи до небето,
битието превзема,
сменя костюми,
реактиви сглобява,
отклонява реки,
заселва чужди планети...
В тази лудница
той все пак съществува.
Светът се руши.
Homo ludens лудува...
© Миглена Цветкова Все права защищены