8.03.2019 г., 13:41 ч.

Homo ludens 

  Поезия
391 0 3

Той си играе на Господ - 
строи до небето, 
битието превзема, 
сменя костюми, 
реактиви сглобява, 
отклонява реки, 
заселва чужди планети... 
В тази лудница 
той все пак съществува. 
Светът се руши. 
Homo ludens лудува... 

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??