Имаш толкова много кахъри.
Всичките са бели, ама наопаки.
Като влезеш в църква,
те е срам да мислиш,
да не ти изгаснат свещите.
Изневеряваш на грешките си
с други грешки.
Едва се сдържаш
да не скочиш от терасата.
Като видиш черна котка
на улицата,
се въртиш три пъти
обратно на часовниковата стрелка.
Хвърляш монети за важни решения
и във фонтани.
И се наричаш хомо сапиенс?
© Ивона Иванова Все права защищены