Хората гледат една душа:
изгубила достойнство,
останала без синева.
Хората виждат –
страха на роба,
предал себе си.
С невидими окови
превзеха душата ти -
с чувство за вина
и изоставеност.
Гледайте хора!
И се молете
за тази душа.
Поела по пътя
на гибелта.
Дали ще убиеш
Любовта –
няма значение.
Преживях своя
катарзис.
Гледайте, хора!
Гледайте!
© Ава Все права защищены