23.05.2015 г., 1:36 ч.  

Хората гледат 

  Поезия » Бели стихове, Друга
564 0 1

Хората гледат една душа:

изгубила достойнство,

останала без синева.

Хората виждат –

страха на роба,

предал себе си.

 

С невидими окови

превзеха душата ти -

с чувство за вина

и изоставеност.

Гледайте хора!

И се молете

за тази душа.

Поела по пътя

на гибелта.

 

Дали ще убиеш

Любовта –

няма значение.

Преживях своя

катарзис.

Гледайте, хора!

Гледайте!

 

© Ава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??