25 сент. 2011 г., 01:24

Хората от нашия отбор 

  Поэзия » Гражданская
375 0 0

 

Живеят си те в тяхна си социална зараза.

Наивни, на всичко вярващи, себезалъгващи,

умиращи от  душевна проказа.

Живеят си те в тяхна си социална зараза.

Объркани хора без компас под ръка,

готови на всичко за поредната красива лъжа.

Не граничи ли това с гибелта ?

© Джак Феникс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??