25.09.2011 г., 1:24 ч.

Хората от нашия отбор 

  Поезия » Гражданска
377 0 0

 

Живеят си те в тяхна си социална зараза.

Наивни, на всичко вярващи, себезалъгващи,

умиращи от  душевна проказа.

Живеят си те в тяхна си социална зараза.

Объркани хора без компас под ръка,

готови на всичко за поредната красива лъжа.

Не граничи ли това с гибелта ?

© Джак Феникс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??