Малко семейно хотелче.
Отворило врати за две
влюбени души.
Търсещи своето гнездо
любовно.
Сгушени в едно цяло,
когато вън е мокро и
студено.
Топлещи се от страстта.
Летящи на криле любовни.
Нощта е мокра от дъжда.
Сутринта - покрита в сняг.
А на тях им бе горещо -
предадени в ръцете на страстта.
Стенещи доволно,
пърхащи със свойте любовни криле,
направиха най-красивото дете.
© Драгомир Костадинов Все права защищены