3 июн. 2006 г., 09:33

Храм 

  Поэзия
560 0 0
Когато душата ми открие
храмът на нови висини
и добие тя образ,
търсен от твоите очи -
тогава ти ще я обикнеш,
ще я призовеш.

Когато душите ни се срещнат,
с нови маски, но без грим
и открият, че с теб
един кум друг вървим,
не любов във вечността,
а вечната любов ще уловим.

© Нати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??