15 сент. 2011 г., 20:10

Храмът на човешката душа 

  Поэзия » Белые стихи
791 0 2

ХРАМЪТ НА ЧОВЕШКАТА ДУША

 

Дюни, пясък,езерце –

бяла лилия расте…

Море, вълни и пясък –

брилянтен слънчев блясък…

Чайки, гларуси,платна –

островът на  любовта…

Слънчев залез в безкрая –

златен друм и път към рая…

Обич, прелест, красота –

храмът на човешката душа!...

© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??