Sep 15, 2011, 8:10 PM

Храмът на човешката душа 

  Poetry » White poetry
789 0 2

ХРАМЪТ НА ЧОВЕШКАТА ДУША

 

Дюни, пясък,езерце –

бяла лилия расте…

Море, вълни и пясък –

брилянтен слънчев блясък…

Чайки, гларуси,платна –

островът на  любовта…

Слънчев залез в безкрая –

златен друм и път към рая…

Обич, прелест, красота –

храмът на човешката душа!...

© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??