Христос Възкресе
От злите хора бе наказан,
които сочеха го с пръст:
"За цар от Бога" бил помазан -
и го разпънаха на кръст!
Разпънат бе за да изкупи
на всички грешници греха,
да може злото да погуби,
свободен да е пак света!
Да знае всеки, че вината
изкупва се със покаяние!
Тогаз изчезва тъмнината,
огрява пътят ни - Сияние!
И казваме - Христос Възкресе,
с надежда гледаме напред!
Той в жертва се за нас пренесе
да има щастие навред!!!
Христос Възкресе - на всички вас -
на тези, които вярвате и
на тези, които не вярвате!!!
Но вярвам, че всеки един от нас се стреми към по-добър живот,
всички търсим щастието, по свой си начин!!!
От сърце ви пожелавам да го откриете!!!
© Валентина Харизанова Все права защищены