17 авг. 2022 г., 09:07

Хронотоп 

  Поэзия
405 2 4

Като необуздан жребец
и като разгонена кобила,
времето върти ни номера.
Обяздено с разум,
обяздено със сила,
опустошава  бавно неспокойната душа.
Времето Енергия е фина,
бурен приток на Божествена  река,
древна тайна  запечатана във руна,
възможност  за сътворяването на мечта.
Времето вретено е със нишка,
по която  движи се съдба.
С шепот тих, вопъл и въздишка
отмерва то пулса на Душа.
Времето вибрация е цяла,
срещнат ли се в него две Души.
Енергиен вихър на Светлината бяла
Любовта е тази , която времето върти.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??