8 апр. 2015 г., 12:32  

Хубав Великден и за пенсионерите 

  Поэзия » Гражданская
578 0 0

Наближава Великден -

светъл празник за теб и мен.

Но много от нашите дядовци и баби

са тъжни, онеправдани, социално слаби.

Как ще усетят те на празника светлината,

ако не получат от нас топлината -

подкрепа материална и духовна -

ето - виждаме пенсионери болни,

как без нас те ще са доволни?

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??