7 июл. 2009 г., 14:52

Хубава жена 

  Поэзия » Любовная
690 0 3

 

Сънувах хубава жена. 

Какво си, хубава жена ?

 

Усмивка, нежно цвете.

Коси, развени на лунна светлина,

невидимо сияние,

                              нежно обаяние,

докосване, страдание.

 

Какво си, хубава жена ?

 

Нежна милувка,

страстна целувка,

                     очарование, мечтание.

 

Какво си, хубава жена ?

© Снежана Терзиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??