Jul 7, 2009, 2:52 PM

Хубава жена 

  Poetry » Love
691 0 3

 

Сънувах хубава жена. 

Какво си, хубава жена ?

 

Усмивка, нежно цвете.

Коси, развени на лунна светлина,

невидимо сияние,

                              нежно обаяние,

докосване, страдание.

 

Какво си, хубава жена ?

 

Нежна милувка,

страстна целувка,

                     очарование, мечтание.

 

Какво си, хубава жена ?

© Снежана Терзиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??