7.07.2009 г., 14:52 ч.

Хубава жена 

  Поезия » Любовна
689 0 3

 

Сънувах хубава жена. 

Какво си, хубава жена ?

 

Усмивка, нежно цвете.

Коси, развени на лунна светлина,

невидимо сияние,

                              нежно обаяние,

докосване, страдание.

 

Какво си, хубава жена ?

 

Нежна милувка,

страстна целувка,

                     очарование, мечтание.

 

Какво си, хубава жена ?

© Снежана Терзиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??