8 окт. 2011 г., 18:30

* * * Хубаво... 

  Поэзия
524 0 7

 

 

* * *

 

Хубаво ми е.

Не знам защо.

Не искам и да знам.

Спри за миг.

Просто спри.

Да.

И ти.

Чуй вятъра.

Виж как танцува с листата.

Играе с прахоляка... и започва да се усмихва в очите ти.

 

Хубаво е.

Пренарежда косите ти.

Гъделичка те.

Не, не флиртува, а се забавлява

като детето - онова от детството ти.

Изчиства мислите и те отпуска.

 

Хубаво ти е...

 

Просто обичай.

Не е нужна причина.

 

 

 

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??