31 окт. 2008 г., 20:50

Хубаво е 

  Поэзия
444 0 1
Хубаво е есенното слънце,
отразено в цветна пелена -
жълтото за житно зрънце
и червено в края на деня.

Хубаво е утрото събудено
и завито още с пухкава мъгла,
луната станала на хоризонта учудено
и сънено маха тя на деня.

© Ида Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много красиво и нежно! Браво
Предложения
: ??:??