Рисувам с пръсти по тялото ти.
Поставям цветовете с устни.
Като художник, творящ възбуда.
Върху платното нарисувах теб.
Както ти рисуваш мен с пръсти.
Краските слагаш нежно с устни.
Художнико, твори своята възбуда.
Сега нарисувай на платното мен.
© Драгомир Костадинов Все права защищены